Súgó

Üdvözöljük!

Ezt a közösséget szakemberek, lelkes felhasználók, partnerek és programozók számára hoztuk létre.
Ossza meg és vitassa meg a legjobb tartalmakat és marketing ötleteket, építse fel szakmai profilját és váljon jobb marketingessé.

Ez a szakemberek és a programjaink és szolgáltatásain iránt elkötelezettek közössége. Ossza meg és szóljon hozzá a legjobb bejegyzésekhez és új marketing ötletekhez, építse fel a szakszerű profilját és legyen közösen egy jobb marketingje.

This community is for professional and enthusiast users, partners and programmers. You can ask questions about:

 • hogyan telepítse az Odoo rendszert egy sajátos infrastruktúrához,
 • hogyan állítsa vagy szabja személyre az Odoo rendszert a sajátos üzleti követelményekhez,
 • mi a legjobb módja az Odoo rendszer felhasználásának egy sajátos üzleti igényben,
 • hogyan fejlesszen a szükségleteihez modulokat,
 • sajátos kérdés az Odoo rendszer szolgáltatás ajánlatairól, stb.

Before you ask - please make sure to search for a similar question. You can search questions by their title or tags. It’s also OK to answer your own question.

Please avoid asking questions that are too subjective and argumentative or not relevant to this community.

You should only ask practical, answerable questions based on actual problems that you face. Chatty, open-ended questions diminish the usefulness of this site and push other questions off the front page.

Hogy kérdését ne jelöljék meg és esetlegesen ne kerüljön törlésre, ne tegyen fel olyan szubjektív kérdéseket ....

 • mindegyik válasz egyenlően érvényes: “Mi a kedvence ______?”
 • a válaszát megadta a kérdésével együtt, és még több választ vár: “Én ______ használom ______ erre, te mit használsz?”
 • nincs aktuális megoldandó probléma: “Kíváncsi vagyok, ha más ember is így érez mint én.”
 • elkezdtünk egy, feltételezett, nyílt-végű kérdés megadását: “Mi van ha ______ történt?”
 • ez egy zavarosan összeszedett kérdés: “______ szívás, igazam van?”

If you fit in one of these example or if your motivation for asking the question is “I would like to participate in a discussion about ______”, then you should not be asking here but on our mailing lists. However, if your motivation is “I would like others to explain ______ to me”, then you are probably OK.

(A fenti kiválasztást a Veremtúlcsordulás GYIK-ból csatolta hozzá.)

További:

 • Válaszok nem adnak hozzá vagy bont ki kérdéseket. Inkább szerkessze a kérdést vagy adjon hozzá kérdés megjegyzést.
 • Válaszok ne megjegyzések legyenek másik válaszokhoz. Inkább adjon megjegyzést másik válaszokhoz.
 • Válaszoknak nem szabad másik kérdésekre hivatkoznia. Ehelyett adjon egy kérdés észrevétel utalást "Lehetséges, hogy ismétlése ennek...". Azonban, megengedett másik kérdésekre vagy válaszokra hivatkozó elérési út beillesztése az idevonatkozó további információ nyújtásához.
 • Válaszok nem lehetnek csak link elérési utak, mint megoldás. Inkább szolgáltasson egy teljes körű leíró szöveget a válaszában, még akkor is, ha az egy másolás/beillesztés. Linkeket szívesen vesszük, de azok legyenek a válaszok kiegészítői, forrásra hivatkozások vagy további olvasnivalók.

Answers should not add or expand questions. Insteadeither edit the question or add a comment.

Válaszok ne megjegyzések legyenek másik válaszokhoz. Inkább adjon megjegyzést másik válaszokhoz.

Answers shouldn't just point to other questions.Instead add a comment indicating "Possible duplicate of...". However, it's fine to include links to other questions or answers providing relevant additional information.

Válaszok nem lehetnek csak link elérési utak, mint megoldás. Inkább szolgáltasson egy teljes körű leíró szöveget a válaszában, még akkor is, ha az egy másolás/beillesztés. Linkeket szívesen vesszük, de azok legyenek a válaszok kiegészítői, forrásra hivatkozások vagy további olvasnivalók.

Answers should not start debates This community Q&A is not a discussion group. Please avoid holding debates in your answers as they tend to dilute the essence of questions and answers. For brief discussions please use commenting facility.

When a question or answer is upvoted, the user who posted them will gain some points, which are called "karma points". These points serve as a rough measure of the community trust to him/her. Various moderation tasks are gradually assigned to the users based on those points.

For example, if you ask an interesting question or give a helpful answer, your input will be upvoted. On the other hand if the answer is misleading - it will be downvoted. Each vote in favor will generate 10 points, each vote against will subtract 10 points. There is a limit of 200 points that can be accumulated for a question or answer per day. The table given at the end explains reputation point requirements for each type of moderation task.