Hogyan születik egy sztár?

Az 5722-es történelmet csinált

Az 1990-es brüsszeli verseny fényesre sikeredett első és második, kezdete egy sztár születésének. 

Bizonyára kitalálták már 5722-es KKT-ról van szó. Ő a sztár!

A dolog egészen véletlenül jött létre. Nagy gond volt 1991 tavaszán a tenyészpárok összeállítása. Az ősök tanulmányozása után úgy döntöttem megpróbálom a két győztest párba tenni hiszen tálcán kínálkozott a lehetőség.

Született 5 utód a híres pártól és milyen érdekes csupán a 5722-es maradt meg. Fiatalon a többiekhez hasonlóan végig repülte a programot számottevő eredmények nélkül.

Évesen eléggé különc módon külön helyről repült, versenyről csupán kétszer lett stoppolva. További három útra csak el lett küldve nem lett stoppolva.

A szezon végefelé ragyogó formába került és így esett rá a választás, hogy bekerüljön a brüsszeli csapatba. A meglátás jól sikerült, hiszen nemzeti első, nemzetközi negyedik helyezést ért el. Kétévesen 8 helyezést ért el clubprogramban.

A kiváló eredményekre 94-ben került korona.

A clubprogramban ismét 8 helyezést ért el úgy, hogy kétszer első, egyszer második, egyszer harmadik lett.

Brüsszel volt a csúcs, hiszen nemzeti elsőség mellé a nemzetközi elsőséget is elérte. Különösen ez a siker óriási, hiszen ötezer feletti induló galambból érte el.

Az 5722-es történelmet csinált, hiszen kétszeres nemzeti győztes lett Brüsszel-ből. Kevés galambnak adatott meg az egész világon, hogy 1100 km feletti távról kétszeres nemzeti győztes legyen. A származásokat szívesen tanulmányozók figyelmébe ajánlom, nézzék meg mennyi kiváló ős van az 5722-es családjában. A jót jóval mondás teljes mértékben igaz az 5722-es egész eddigi pályafutására.

megosztás
Címkék
Archivum
A postagalambok
hogyan kezdődött